Marketing Management informationsmøde | IAA Uddannelserne

Boost din karriere

Jes Rørbech,

Fagleder for Marketing Management og Managing Partner i Momento Consulting

Donald Nekman,

Rektor for IAA Uddannelserne

Informationsmøde om Marketing Management

0 DAGE TIL BEGIVENHEDEN
Bliv en stærk marketingleder i den digitale virkelighed
Informationsmødet er relevant for dig, der sidder i eller er på vej til en lederstilling inden for marketing og ønsker at styrke dine muligheder for at lykkes.
Hvornår
Nov 20, 2018, 8:45 AM – 11:00 AM
Hvor
IAA Uddannelserne,
Kronprinsensgade 2, 1114 København, Danmark

Bliv en stærk marketingleder i den digitale virkelighed

Få et godt overblik over, hvilke ansvar og processer der i dag er afgørende for en succesfuld marketingledelse. Mød blandt andre Jes Rørbech, managing partner i Momento Consulting, og hør ham fortælle om effektiv marketingledelse.

 

Informationsmødet er relevant for dig, der ønsker at styrke dine kompetencer og skabe optimalt samspil mellem marketing og ledelse, den øvrige organisation og eksterne samarbejdspartnere.

 

Hør hvordan IAAs uddannelse Marketing Management kan klæde dig på til at håndtere ledelsesopgaver inden for marketing og digital transformation af marketing. Du får indblik i nogle af de ledelsesværktøjer og metoder, vi arbejder med på uddannelsen, som hjælper dig med at skabe størst mulig værdi for virksomhed og kunder. Essensen af, hvad marketingledelse handler om.

 

Dette informationsmøde henvender sig til dig, der sidder i eller er på vej til en lederstilling inden for marketing. Mødet er arrangeret af IAA Uddannelserne, der står bag Danmarks eneste efteruddannelse med specifikt fokus på marketingledelse. Uddannelsen er internationalt akkrediteret.


 

Agenda:

 

08:45

Registrering og morgenkaffe/brød.

 

09:00 - Velkomst og introduktion

En introduktion til IAA Uddannelserne, den internationale akkreditering og underviserne, der er blandt de bedste ledere og specialister inden for marketing.

 

09:20 - Fremtidens udfordringer og krav til marketingfunktionen

Flere undersøgelser viser, at der er forskel på, hvad ledelsen ønsker, og hvad de marketingprofessionelle mener er nødvendigt i forhold til de udfordringer, omverdenen stiller til virksomheden i et marketing-univers under kontinuerlig forandring.

 

Hør om de kompetencer, der i fremtiden vil være afgørende inden for marketingledelse.

 

Ved Donald Nekman, rektor, IAA Uddannelserne.

 

09:45 - Effektiv marketingledelse

Vejen til effektiv marketingledelse handler om at have de rette kompetencer i forhold til de aktuelle udfordringer for marketinglederen, og det der skal til for at løse dem.

 

Du får eksempler på, hvad IAA Marketing Management uddannelsen giver af metoder, værktøjer og processer – grundlaget for en stærk og agil marketingledelse. Og du får indblik i viden, der er afgørende for at blive en god marketingleder.
 

Ved Jes Rørbech, uddannelsesleder på IAA Marketing Management.

 

10:30 - Q&A

 

10:50 

Kompetencemapping, return-on-education og eventuel booking af aftaler

 

Udbytte:

Du får et indblik i udfordringerne i marketingledelse, og hvordan IAA Marketing Management uddannelsen hjælper dig med at blive en stærk marketingleder i den digitale virkelighed – og hvordan du kan udvikle din viden og ledelseskompetencer.

 

Vi tilbyder alle deltagerne en personlig kompetencemapping og ROE-beregning samt rådgivning om relevant videreuddannelse.

 

Praktisk:

Efter aftale kan du få individuel rådgivning på dagen eller ved en efterfølgende samtale.

 

Oplægsholdere:

Donald Nekman, rektor, IAA Uddannelserne og Jes Rørbech, uddannelsesleder, IAA Diploma Marketing Management.

 

Pris:

Mødet er gratis. Ved udeblivelse uden afbud senest 24 timer før opkræves et gebyr på 500,-.

 

YDERLIGERE OPLYSNINGER:

Vil du allerede nu vide mere om uddannelsen, kan du læse mere her.