Marketing Management informationsmøde | IAA Uddannelserne
0 DAGE TIL BEGIVENHEDEN
Marketing Management - Bliv en stærk marketingleder i den digitale virkelighed
Hvornår
May 24, 2018, 8:50 AM – 10:50 AM
Hvor
Kronprinsensgade 2,
Kronprinsensgade 2, 1114 København, Danmark

Bliv en stærk marketingleder i den digitale virkelighed

Dette informationsmøde henvender sig til dig, der sidder i eller er på vej til en lederstilling inden for marketing. Informationsmødet er arrangeret af IAA Uddannelserne, der står bag Danmarks eneste efteruddannelse med specifikt fokus på marketingledelse. Uddannelsen er internationalt akkrediteret.

 

På informationsmødet vil du få et godt overblik over, hvilke ansvar og processer der i dag er afgørende for en succesfuld marketingledelse, og hvordan IAAs uddannelse “Marketing Management” kan klæde dig på til at håndtere ledelsesopgaver inden for marketing og digital transformation af marketing.

Informationsmødet er relevant for dig, der ønsker at styrke dine kompetencer for at skabe optimalt samspil mellem marketing og ledelse, samt mellem den øvrige organisation og eksterne samarbejdspartnere. Du vil få brugbare ledelsesværktøjer der sikrer, at du skaber størst mulig værdi for virksomheden. Det er essensen af, hvad marketingledelse handler om.

Agenda:

08:45 Registrering og morgenkaffe/brød

 

09:00 Velkomst og introduktion

En introduktion til IAA Uddannelserne, den internationale akkreditering og underviserne, der er blandt de bedste og skarpeste aktive specialister inden for marketing.

Ved Kirsten Dinesen, leder, IAA Uddannelserne

 

09:20 Fremtidens udfordringer og krav til marketingfunktionen

Flere undersøgelser viser, at der er forskel på ledelsens ønsker, hvad de marketing professionelle mener er nødvendigt, og de udfordringer omverdenen stiller til virksomheden i et marketing-univers, der er i kontinuerlig forandring.

Hør om de kompetencer, der i fremtiden vil være afgørende inden for marketingdisciplinen

Ved Donald Nekman, rektor, IAA Uddannelserne

 

09:50 Effektiv marketingledelse

Vejen til effektiv marketingledelse handler om hvilke kompetencer, du har, i forhold til de aktuelle udfordringer, der er for marketinglederen, og hvad der skal til for at løse dem.

 

Du får eksempler på, hvad IAA Marketing Management uddannelsen giver af metoder, værktøjer og processer, der skaber grundlaget for en aktiv og agil marketingledelse. Du får indblik og viden, der er afgørende for at blive en god marketingleder.
Ved Jes Rørbech, uddannelsesleder på IAA Marketing Management

 

10:30 Kompetencemapping

Du har uddannelse og erfaring i marketing, men hvad er dine kompetencer i forhold til direktionens strategiske ønsker? Gennemgang af IAA’s model for kompetencemapping. Gennemgang af Return-on-Education modellen, der beregner den effekt, du og din virksomhed kan opnå af en IAA Uddannelse.

Ved Donald Nekman, rektor, IAA Uddannelserne

 

10:40 Q&A

 

10:50:

Kompetencemapping, Return-on-Education og eventuel booking af aftaler

 

Udbytte:

Du får et indblik i udfordringerne i marketingledelse og input til, hvordan du kan udvikle din viden og kompetence, så du kan blive en af fremtidens stærke marketingledere.

 

Vi tilbyder alle deltagere muligheden for en personlig kompetencemapping og ROE-beregning samt rådgivning om relevant videreuddannelse.

 

Praktisk:

Efter aftale kan du efterfølgende få individuel rådgivning på dagen eller ved en efterfølgende samtale.

 

Oplægsholdere:

Donald Nekman, rektor, IAA Uddannelserne, Jes Rørbech, uddannelsesleder, IAA Diploma Marketing Management og Kirsten Dinesen, leder af IAA Uddannelserne.

 

PRIS:

Mødet  er gratis. Ved udeblivelse uden afbud senest 24 timer før opkræves et gebyr på 750,-.

YDERLIGERE OPLYSNINGER:

Vil du allerede nu vide mere om uddannelsen, kan du læse om Marketing Management her.