Informationsmøde i Århus | IAA Uddannelserne
0 DAGE TIL BEGIVENHEDEN
Informationsmøde Århus - Kom til IAA kompetenceseminar
Hvornår
May 30, 2018, 8:45 AM – 11:00 AM
AROS Kommunikation, Grønnegade 80,
Aros Kommunikation,
Grønnegade 80, 8000 Aarhus, Danmark

Kom til IAA kompetenceseminar

Kom forrest med de nyeste marketing kompetencer og hør bl.a om Danmarks eneste akkrediterede efteruddannelse specielt i B2B markedsføring.

 

IAA Uddannelserne lancerer til efteråret en ny internationalt akkrediteret uddannelse i business to business markedsføring.

 

Få de seneste internationale impulser og nyeste viden om megatrends indenfor markesføring. Hør hvordan du kan sikre dig at være på faglig forkant i det stadig skiftende marketingunivers.

 

Kompetenceseminaret er relevant for dig, som arbejder professionelt med marketing og kommunikation, og gerne vil have indsigt i, hvordan du kan indfri ledelsens krav til at skabe værdi gennem marketing.  Efter seminaret vil du kunne få sparring på, hvilke konkrete kompetencer indenfor marketing kommunikation, digital strategi eller marketingledelse, der kan sikre din plads i fremtidens marketing organisation.

Kom og hør om uddannelsen og få nogle smagsprøver på den inspiration og viden, du vil kunne få af at deltage i uddannelsen.

PROGRAM:

08.45: Registrering og velkomst

09.00:

Kort om IAA Uddannelserne - Danmarks eneste akkrediterede efteruddannelse i markedsføring og det samlede uddannelsesprogram.

Ved Kirsten Dinesen, Uddannelsesleder

09.20:

Fremtidens tendenser i markedsføring. Herunder om kunderejsen og om mulighederne med brug af kunstig intelligens, Internet of Things, marketing automation med mere.

Ved Donald Nekman, Rektor

10.10: Pause

10.20: Eksempler på indhold og udbytte fra IAA uddannelserne

Jens Hansen, direktør for Aros Kommunikation, der er specialist i strategisk rådgivning giver en dybere introduktion til undervisningen.

Ved Jens Hansen, underviser IAA Uddanelserne

10.50 Kompetencemapping

Du har uddannelse og erfaring i marketing, men hvad er dine kompetencer i forhold til direktionens strategiske ønsker? Gennemgang af IAA’s model for kompetencemapping og Return-on-Education modellen, der beregner den effekt, du og din virksomhed kan opnå af en IAA Uddannelse.

Ved Donald Nekman, rektor og Kirsten Dinesen, IAA Uddannelserne


 

STED

AROS Kommunikation, Grønnegade 80, 8000 Aarhus

PARKERING

Der er mulighed for parkering i gården efter først til mølle princippet. Brug kun de P-pladser der er markeret med Aros Kommunikation.

 

PRIS:

Mødet er gratis.

Ved udeblivelse uden afbud senest 24 timer før opkræves et gebyr på 950,-.

YDERLIGERE OPLYSNINGER:

Vil du allerede nu vide mere om uddannelsen, kan du læse på dette her