IAA Uddannelserne - Digital Strategi

Digital Excellence

Er Digital Excellence noget for dig?

Få strategisk og operationel viden om digital markedskommunikation.

 

Uddannelsen henvender sig til dig, der har adskillige års erfaring inden for tilrettelæggelse og gennemførelse af markedskommunikation, og som ønsker at udbygge din viden og baggrund inden for digital markedskommunikation.

 

Du får samlet strategisk og operationel viden om digital markedskommunikation – med afsæt i klare KPI’er og målsætninger.

Udbytte for dig og din virksomhed

  • En bred tværgående viden om de digitale kommunikationskanaler på strategisk niveau

  • Inspiration og værktøjer til at arbejde proaktivt med de digitale muligheder

  • Kendskab til prisniveauer og modeller til at vurdere omkostninger og ROI

  • De seneste udviklinger i viden og metoder til bedre kundeforståelse med afsæt i de digitale fodspor

  • Input til forbedring af kommunikationen gennem kunderejsen i content, i viden, i automatisering og måling af resultater.

Se referencer fra tidligere studerende

Undervisningstimer

Der er undervisning hver anden uge på tirsdage - inklusive to workshops.

Studiestart

Næste optag er i september 2019.

Uddannelsen gennemføres på hele dage, hvor tiderne er tilrettelagt, så det er muligt at rejse ud og hjem samme dag - også for deltagere fra Jylland. Mellem hver undervisningsdag er der forberedelse og opgaver.

Materialer

Alt nødvendigt forberedelses- og læsemateriale udleveres i form af kompendier, artikler eller cases. De stude­rende får adgang til et særligt ekstranet, hvor alt materiale og al kommunikation foregår.

Betaling

Tilmeldingen er bindende. Ved afbestilling indtil 3 uger før undervisningsstart betales 25 % af deltagerprisen. Sker afbestilling senere end 3 uger før start betales 50 % af deltagerprisen - senere end 7 dage før start betales 75 % af deltagerprisen, og senere end 2 dage før start betales 100 % af deltagerprisen.

Bliver du forhindret i at deltage, er der evt. mulighed for at overdrage din plads til en kollega. Af hensyn til deltagerlister, administration mv. bedes du gøre opmærksom på eventuelle ændringer. Undervisning gennemføres kun ved passende antal tilmeldte. Er dette antal ikke opnået til dette semester overføres din tilmelding automatisk til kommende semester med tilstrækkelig antal tilmeldte. Det informerer vi naturligvis om.